Следвайте Гласове в ТелеграмИзпълнителният съвет на Продължаваме промяната (ПП) единодушно е

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИзпълнителният съвет на Продължаваме промяната (ПП) единодушно е
Коментари Харесай

Никола Минчев ще води листата на ПП за евровота, започват разговори за общо явяване с ДБ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Изпълнителният съвет на " Продължаваме промяната " (ПП) единомислещо е избрал Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за Европейски парламент. Това оповестяват от Политическа партия, като допълват, че ще стартират диалози за общо явяване с " Демократична България " на евровота през юни. 

" Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика ", е декларирал съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. 

Ръководството на партията е определило и водещите тематики, които ще пази в границите на европейското семейство: " Европейски приходи в Европейска България; Промяна в метода към миграцията в Европа; Силна стопанска система в чиста природа; Защитена България със мощна войска ", пишат от Политическа партия.

А съпредседателят Политическа партия Кирил Петков е декларирал:

" Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство ".

Относно общото явяване с " Демократична България " Кирил Петков и Асен Василев декларират, че " единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа ", като Политическа партия ще стартира диалози за това.

Никола Минчев също разяснява идните договаряния с Демократична България: 

" Нашата цел е да имаме съществено и качествено посланичество в Европейския парламент. Относно това дали ще се явим дружно - това е въпрос на диалози.

Нашата мощна убеденост е, че би трябвало да бъдем единни още веднъж и да не разделяме гласоподавателите, които са ни подкрепили към този момент и на парламентарни, и на локални избори ".

Инфо: БНР

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР